"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine koolieelikute Talvetrall tõi Audentese spordikeskusesse üle 350 lapse (0)
03. veebruar 2024
Kristiine linnaosa koolieelsete lasteasutuste Talvetrall Audentese spordikeskuses. Foto: Kristiine LOV

1. veebruaril toimus Audentese spordikeskuses Kristiine linnaosa koolieelsete lasteasutuste Talvetrall.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et üritusega rõhutame spordi olulisust laste ja noorte tervise arengus. „Talvetrall toimus 27. korda. Luude, lihaste ja südame arenguks on vajalik pakkuda lastele ja noortele sportlikke tegevusi. On oluline, et liikumisharjumused oleks välja arendatud juba lapse- ja noorukieas, kuna sedasi on neid kergem säilitada terve elu vältel,“ rääkis Riibe.

Traditsiooniliselt võtsid sellest osa linnaosa 11 lasteaia lõpurühmad – kokku üle 350 lapse, kes panid end proovile üheksal spordialal, nagu odavise, kaugushüpe ja bowling. Kõik osalejad said auhinna.

Kristiine linnaosa valitsus avaldab tänu Audentese spordikeskusele, Kristiine lasteaedadele, Tallinna linnatranspordile, Katre Jaanile ja Andre Orule suurepärase koostöö eest, mis aitas teha sellest sündmusest meeldejääva elamuse kõigile osalejatele!

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.