"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kalamaja muuseum kutsub oma kööki leiba küpsetama (0)
06. veebruar 2024
Vabariigi aastapäeva kuul saab Kalamaja muuseumis leiba küpsetada. Foto: Pixabay

Neljapäeval, 15. veebruaril kella 18-20 saab Kalamaja muuseumiköögis koos kokandusõhtute fänni Danieliga leiba küpsetada.

Daniel kirjutab enda kohta nii: “Minu nimi on Daniel Teichmann. Esimesed 17 aastat elasin Nõmmel, kuid keskkooli läksin õppima Pelgulinna. Põhja-Tallinnas olen nüüd elanud kakskümmend aastat. Olen 36-aastane ja kuueaastaste kaksikute isa. Kutsehariduselt olen pagar-kondiiter ja kõrghariduselt eesti viipekeele tõlk. Süüa hakkasin tegema varases lapsepõlves olude sunnil. Nimelt olin ma lapsepõlves hommikuti väga varane ärkaja ja ma ei soovinud oma vanemaid nädalavahetustel üles ajada. Hakkasin ise hommikuti endale süüa tegema. Minu suurim iidol kokanduses on olnud telekokk Jazz.

Leiva tegemiseni jõudsin mõni aasta tagasi tänu oma pojale, kes küsis minult, et millal me koos leiba hakkame tegema? Nii me koos pojaga alustasime leivaküpsetamisega. Nüüd sageli lapsed küsivad, et millal me jälle koos leiba teeme”.

Kokandusõhtul küpsetame koos leiba ja sööme selle ära koos erinevate määretega.

NB! Osaliste arv üritustele on piiratud.

Piletid (12 eurot) saab osta FIENTAST

Järgmised “Kalamaja maitsete” kokandusõhtud on 21. märtsil ja 18. aprillil.

Kalamaja muuseum asub aadressil Kotzebue 16.

„Kalamaja maitsed“ on Kalamaja muuseumiköögis toimuvad kohtumised, kus huvilised valmistavad Kalamaja praeguste ja kunagiste elanike juhendamisel aegumatute retseptide järgi maitsvaid roogi. Oma kätetööl lastakse üheskoos hea maitsta, lisaks saab kaasa kõikide valminud toitude retseptid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.