"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti noortekeskus tähistab sünnipäeva ja kutsub noori külla (0)
10. veebruar 2024
Foto: Linnameedia

Esmaspäeval, 12. veebruaril, kutsub Haabersti noortekeskus kõiki sõpru ja tuttavaid tähistama noortekeskuse 23. sünnipäeva.

Haabersti noortekeskuse noorsootöötaja Kevin Polli sõnul on sünnipäeva puhul üles pandud fotosein ning noortekeskuse seintel toimub mälumäng noortekeskuse ja noorsootöötajate kohta. „Sel päeval on võimalik näidata oma oskusi kokkamises ning loomulikult ka sünnipäevakooki nautida,“ ütles noorsootöötaja ning lisas, et sünnipäevanädala jooksul toimuvad noortekeskuses ka teised huvitavad sündmused. „Vastlapäeval, mida tähistatakse sel aastal teisipäeval, 13. veebruaril, toimub noortekeskuses Kuklipäev, mille raames tutvustatakse noortele vastlapäeva kombeid,“ ütles ta ning täpsustas, et sel aastal on Kuklipäeva teemaks „Siga“. „Meisterdame vurre, mängime seasaba ja seaketta mängu. Lisaks tehakse koos lastega vahukoort ning süüakse kukleid. Sõbrapäeval tasub samuti noortekeskusesse külla tulla, sest sel päeval saab meisterdada headele sõpradele kingitusi ja kaarte,“ tutvustas nädalaplaane Poll ning lisas, et kõikidel päevadel algavad tegevused kell 15.00 ning noortekeskus avatakse tavapäraselt kell 13.00.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et noortekeskus on koht, kuhu võivad tulla kõik noored nii vaba aega veetma kui ka koolitöid tegema. „Kõik noortekeskuses toimuvad tegevused on huvilistele tasuta. Keskuses tegutsevad kokandus-, kunsti-, meisterdamise, mälumängu ja teadusring. Toimuvad mitmesugused töötoad ja laagrid. Noortekeskust külastab igapäevaselt 35-50 noort, kellest enamik on 7-15-aastased. Keskuses on suur privaatne õueala, mis rikastab tegevusi välitingimustes ja linnalaagrites,“ ütles linnaosa vanem ning kutsus kõiki noori osa võtma noortekeskuse pakutavatest tegevustest.

Haabersti noortekeskus asub Õismäe tee 24.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.