"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Tallinna kiirabi tutvustas oma varustust, tööd ja ajalugu (1)
10. veebruar 2024
Tallinna kiirabi tutvustas oma argipäevatööd. Foto: Aleksandr Guzhov

11. veebruar on Euroopa 112 päev. Selle päeva raames korraldas Tallinna kiirabi pühapäeval oma peamajas aadressil Retke tee 1 avatud uste päeva.

Vaata galeriid (46)

Päeva eesmärk oli tõsta kodanike teadlikkust sellest, et kogu Euroopas on kasutusel üks number – 112, millele helistades saab kutsuda nii kiirabi, pääste kui ka politsei. Selle päeva raames korraldas Tallinna kiirabi 11. veebruaril oma peamajas avatud uste päeva. Tutvustati nii asutuse ajalugu kui ka töökorraldust. Huvilistel oli võimalik spetsiaalsel õppenukul elustamises kätt proovida.

Lisaks viidi külastajad majatuurile ja kiirabi muuseumisse ajaloorännakule ning võimalik oli uudistada lähemalt kiirabiautode varustust. Kokku oli huvilisi registreerunud seitsekümmend.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vohh
10. veebr. 2024 11:07
Oktoobri lõpus lahvatas šokeeriv uudis, et osa Tallinna kiirabi töötajaid teevad patsientidest, nende kodudest, haiguslugudest ja laipadest pilte. Hiljem jagatakse neid omavahel kinnises Facebooki Messengeri grupis, kus on ka inimesi, kes kiirabis ei töötagi. Kirjutatud ja kirjutamata reeglid ütlevad üht: patsienti EI pildistata, filmita, tema isikuandmeid ei jagata. Seda kõike võib teha AINULT juhul, kui patsient on andnud selleks loa. https://kuuuurija.postimees.ee/7904349/kuvatommised-kiirabitootaja-saatis-tuttavale-sokeerivaid-fotosid-patsientidest-mis-tal-viga-oli-reka-alla-jai