"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Tule sõbrapäeval Lasnamäe Uisuparki uisutama! (0)
11. veebruar 2024
Foto: Linnameedia

Rahvusvahelisel sõbrapäeval, 14. veebruaril ootab Lasnamäe linnaosa valitsus uisusõpru uisutama. 

“Kui te ei ole veel otsustanud kuidas tähistada sõbrapäeva, siis ootame teid õhtul Lasnamäe uisuparki, kus kõiki huvilisi ootavad nii tasuta jää kui ka saab sel korral tasuta ka uiske kasutada. Lisaks loosime sel õhtul välja rohkelt erinevaid auhindu osalejate vahel,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kolmapäeval, 14. veebruaril kell 18 toimub Lasnamäe Uisupargis (Varraku 18) sõbrapäeva üritus, mille puhul saavad kõik külalised tasuta uisutada ja usike laenutada. Õhtu alguses saab näha iluuisutajate lühikest tantsulist etteastet ja kogu ürituse jooksul loositakse välja linnaosavalitsuse, Uisupargi ja raadiokanali Star FM+ kingitusi.

Üritus lõpeb kell 21. Sõbrapäeva puhul teeb tantsulise etteaste Uisukool Talveunistus.

Üritust korraldab Lasnamäe linnaosa valitsus koostöös Lasnamäe Uisupargi ja Star FM+ga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.