"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Omniva pakiautomaati saab nüüd saata DHL Expressi pakke (0)
11. veebruar 2024
Foto: Linnameedia

Alates jaanuari keskpaigast saavad kõik DHL Expressi kliendid oma pakid ka Omniva pakiautomaati saata. 

“Uus teenus põhineb Omniva arendatud platvormil, mis võimaldab kuller- ja logistikaettevõtetel integreerida oma teenused Omniva pakiautomaatide avatud võrku. Omnival on Balti riikides suurim pakiautomaatide võrgustik, mida kasutades saavad teised vedajad lihtsustada pakkide kättetoimetamist ja vähendada tarneaegu,” kommenteeris Omniva avatud võrgustiku arendusjuht Mait Mikker pressiteates.

Ta lisas, et hetkel on teenus kättesaadav vaid Eesti inimestele, kuid peagi laieneb ka Lätti ja Leetu. “Avatud pakiautomaatide võrgustik on tulevikusuund, kuhupoole ilmselt mitmed logistikaettevõtted peagi liiguvad,” usub Mikker.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.