"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna talvefestivali peaesineja on Anne Veski (0)
11. veebruar 2024
Foto: Linnameedia

Laupäeval, 17. veebruaril toimub Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis talvefestival koos laada ja kontserdiga. Lavale astuvad Siiri Känd ja Anne Veski.

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul on Põhja-Tallinna talvefestival suurepärane võimalus kogukonnal kokku tulla, et üheskoos talve selgroo murdmist tähistada ja kevade ootamisega algust teha. “Festivalil saab nautida eesti rahvatantse Tallinna Tehnikakõrgkooli ansambli Savijalakesed esituses, külastada laata ning vaadata tuletantsu showd ja õlenuku põletamist,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. Sel aastal on Talvefestivali peaesineja Anne Veski.

Põhja-Tallinn talvefestival toimub laupäeval, 17. veebruaril Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13). Laat toimub kell 12-17, kontsert algab kell 14. Esinevad TTK tantsuansambel Savijalakesed, Tallinna Kopli Huvikooli lauljad ja tantsijad ning Siiri Känd. Kell 16 astub lavale Anne Veski. Festivali lõpetab tuletants ja traditsiooniline õlgedest nuku põletamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.