"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tall Ships Races Tallinn 2024 otsib kauplejaid ja toitlustajaid (0)
13. veebruar 2024
Suvel toimub Tallinnas maailma suurim purjeõpperegatt Tall Ships Races. Foto: Svetlana Aleksejeva

Suvel võõrustavad Tallinna kolm sadamat – Noblessneri sadam, Vanasadama kruiisiala ja Lennusadam – maailma suurimat purjeõpperegatti Tall Ships Races, kuhu oodatakse ettevõtteid, kes pakuvad toitu ja jooki, Eesti käsitööd ning lastele atraktsioone. Registreerimine kestab 10. juunini.

​Tall Ships Races Tallinn 2024 projektijuhi Marje Tõemäe sõnul on purjeõpperegatt selle suve suurim Eesti mere- ja perepidu, kus lisaks muudele tegevustele loovad festivalimeeleolu ka kauplejad ja toitlustajad. “Regatt toob Tallinna sadamatesse üle 60 suure purjelaeva ning sadu tuhandeid inimesi. Kuna tegemist on rahvusvahelise üritusega, on see hea võimalus tuua esile Eesti toitu ja siinset käsitööd,” lisas Tõemäe.

Suur ja erakordne merepidu toimub 11.–14. juulini 2024 Lennusadamas, Noblessneri sadamas ja Vanasadama kruiisialal ning pakub tuhandetele külastajatele palju emotsioone ja ettevõtmisi nii maal kui ka merel. Eraldi tähelepanu pööratakse mere keskkonnahoiule ning kogu festival korraldatakse keskkonnasõbralikult.

Lisaks toidu- ja joogipakkujatele on eriti oodatud Eesti käsitööga kauplejad. Samuti on võimalus pakkuda erinevaid laste atraktsioone (batuudid, karussellid, mänguautod jne). Lisaks kutsutakse Vanasadama kruiisialale kauplema õpilasfirmad, kes soovivad oma tooteid Eesti suurimal merefestivalil müüa.

Kuna tegemist on merefestivaliga, soovivad korraldajad kaasata ettevõtteid, kes pakuvad kala ja mereande. Toitude puhul on rõhk mitmekesisusel – söönuks ja joonuks peavad saama nii lihasõbrad, allergikud kui ka taimetoitlased.

Registreerumist ei toimu jäätise ja lahja alkoholi müügi osas, kuna korraldaja on läbi viinud ainumüügiõigusega ostumenetlused nimetatud partnerite leidmiseks.

Rohkem infot kauplemise ja toitlustamise kohta leiad Tall Ships Races Tallinn ametlikult kodulehelt https://www.tallshipstallinn.ee/tule-kauplema.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid