"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Mustamäel on Eesti aastapäeval Justamendi kontsert (0)
15. veebruar 2024
Ansambli Justament liikmed Toomas Lunge ja Indrek Kalda. Foto: Ilja Matusihis

Mustamäe kutsub Eesti Vabariigi 106. aastapäevale pühendatud tasuta kontsertidele. Suurim neist, ansambli Justament esinemine, toimub Männi pargis 23. veebruaril kell 18. Kaks päeva varem, 21. veebruaril, on pidulik kontsert Mustamäe huvikoolis ja 24. veebruaril kell 15 esitavad kultuurikeskuse Kaja koorid isamaalisi laule. 

Mustamäe linnaosa vanema Aivar Riisalu sõnul on hea meel tähistada Mustamäel Eesti Vabariigi aastapäeva juba traditsioonilise pidupäeva eelse vabaõhukontserdiga: „Männi pargis rahva ette astuv Justament nakatab oma elurõõmuga kõiki põlvkondi. Nende tuntud laulu sõnad „ja oma rahvaga mul meeldib olla koos“ annavad otsese vihje meie peoõhtu meeleolule. Laulame seal kõik koos ja tähistame Eesti sünnipäeva.“

Vabariigi aastapäeva tähistamisega alustatakse Mustamäel aga juba paar päeva varem. 21. veebruaril kell 17.30 oodatakse publikut Mustamäe huvikooli, mille õpilased on ette valmistanud Eesti sünnipäevale pühendatud muusika-, tantsu- ja luulekava.

24. veebruaril kell 15 saab kultuurikeskuses Kaja kuulata isamaaliste laulude koorikontserti. Laval on sel erilisel päeval naiskoor Kaja ja Eesti meestelaulu seltsi Tallinna meeskoor. 

Kõik kontserdid on linnarahvale tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.