"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Eesti Laulu võitis ja Eurovisioonile Rootsi sõidab 5MIINUST x Puuluup (2)
17. veebruar 2024
5MIINUST x Puuluup . Foto: Jelena Rudi

Konkursi Eesti Laul 2024 võitis laupäeval Tondiraba jäähallis peetud võistlusel 5MIINUST x Puuluup looga “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi”.

Vaata galeriid (46)

Eesti Laulu võitja selgus kahe hääletusvooru tulemusena. Esimeses voorus liideti rahvusvahelise žürii ja telefonihääletuse tulemused. Teise vooru pääsesid Ollie looga “My Friend”,  Nele-Liis Vaiksoo “Käte ümber jää” ja 5MIINUST x Puuluup “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi” .

Võitja kolme edasipääseja vahel otsustas telefonihääletus. 

Eesti Laulul osalesid veel Brother Apollo “Bad Boy”, Carlos Ukareda “Never Growing Up” , Ewert and The Two Dragons “Hold Me Now”,  Anet Vaikmaa “Serotoniin”, Daniel Levi “Over the Moon”, Uudo Sepp, Sarah Murray “Still Love” ja Peter Põder “Korra veel”. 

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Vaimo
18. veebr. 2024 04:44
Iga aastaga läheb hullemaks !
Avatud maailm
20. veebr. 2024 07:38
Õnneks on maailmas pea lõputult head muusikat, mida kuulata nii, et pole tundnud enam aastaid vajadust siinsete sopameistrite tegemistele tähelepanu osutada ja veel vähem neile aega kulutada. Ja sama soovitan soojalt Sullegi ning vaevalt midagi hiljem kahetsema pead. Pigem ehk üksnes imestad, miks küll seda juba varem ei taibanud teha!