"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Mupo võttis kergliiklusteedel parkijad sihikule (3)
17. veebruar 2024
Mupo käis kontrollreidil ja tegi kergliiklusteel parkijatele nii trahve kui ka hoiatusi. Kuvatõmmis

Kullerautod eiravad tihtipeale liikluseeskirju ja pargivad oma sõidukid kauba kohale toimetamise ajaks kõnniteedele, tõkestades seal liikuvaid jalakäijaid ja kergliiklejaid. Mupo saab selliseid kaebusi iga päev. Kontrollreidil tegi mupo kergliiklusteel parkijatele 48 hoiatustrahvi, seitse lühimenetlust ja ühe kiirmenetluse.

Liikluseeskirjade järgi ei tohi sõita kergliiklusteel mootorsõidukid, ammugi mitte seal parkida. Eriti talviste lumeoludega on mõistetav, miks kullerid kõnniteele auto jätavad, ent liikluseeskiri seda ei luba. Tallinna munitsipaalpolitsei trahvis reidi käigus seaduse eirajaid.

“See auto siin ei tohi parkida, sest see on kõnnitee ja kõnnitee on ette nähtud jalakäijatele. Kui tal oleks olnud kehtiv invakaart, siis ta võib parkida kõnniteel tingimusega, et on nelja rattaga ilusasti kõnniteel ja taganud jalakäijatele poolteist meetrit,” ütles Tallinna munitsipaalpolitsei peainspektor Talehh Gusseinov.

Peale invakaardi omanike võivad jalakäijate alal sõita alarmsõidukid, kiirabi-, politsei- ja päästeautod. Nemad on saanud väljaõppe ega kujuta endast ohtu jalakäijatele. Teised juhid pargivad jalakäijate alale puhtalt mugavusest, tõkestades ja ohustades seal jalakäijate liiklemist. “Sõiduk, mis häirib, teen trahvi kõnniteel parkimise eest, 15 meetrit eemal on parkla, kus ta võiks parkida nõuetekohaselt, maksta parkimise eest tasu ja minna siis objektile remonditöid tegema. Nad ei arvesta, et kõnnitee on jalakäijatele. Kõnniteel sõita võib olla ohtlik, mõni laps võib-olla jalutab või ema koos laste ja vankriga,” rääkis Gusseinov.

Näiteks siin see kuller on parkinud keset teed, kust jalakäijatel ei olegi võimalik mööda minna. Ametnikud tegid juhile trahvi tee tõkestamise eest 40 eurot. Kui jalakäijate liikumine pole häiritud, on nõue poole väiksem. Kaarli puiesteel said reidi käigus trahvi eramaal asuval kõnniteel parkinud sõidukite juhid. Inspektori sõnul peaks siin parkimiskohad olema maha märgitud ja transpordiametiga kooskõlastatud.

“Kõnniteel parkimist lubab parkimiskorraldusvahend ehk liiklusmärk ehk parkimisjooned. Siin ei ole üht ega teist, see on kõnnitee, siin ei ole praegu ühtki parkimiskorraldusvahendit ega ühtki märki samuti,” ütles Tallinna munitsipaalpolitsei ameti vaneminspektor Risto Siht.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Vootele
18. veebr. 2024 10:23
Täiest arusaamatu on see pooleldi kõnniteele või haljasalale parkimine. Loodame, et autojuhid kunagi teadvustavad omale, et see on ülbe, kole ja ohtlik.
Hooja Skansen Hanken
17. veebr. 2024 10:54
Täiesti õige tegevus muidugi. Ammu on aeg. Miks? Formaalsed põhjused tekstis üles loetud. OK! Mis veel? Aga palju! Praegu jätavad töömehed ja -naised (kullerid, koristajad, koduhooldajad, elektrikud, torumehed-santehnikud, aknapesijad jne paljud-paljud tegelike tööde tegijad) objektile saabudes oma sõiduki võimalikult lähedale, sinna kuhu saab, ja haaravad sõidukist varustuse ning lähevad mõneks ajaks objektile. Ehitushangete eeskirjades on nn brigaadi auto ette nähtud ja sellele ka nõuded sätestatud. Kusagil ei ole nõuet, et sõidukit juhib kutseline autojuht, mitte kuller, torumees või aknapesija ise. Aga edaspidi saab see nii olema. Koristaja võtab oma harja ja ämbri autost ning suundub objektile. Autojuht sõidab minema ja ootab kusagil Tasulises parklas telefonikõnet, et sõida siia, ma unustasin pesuaine maha. See ongi normaalse majanduse ja avaliku ruumi kasutamise korra element. Jah, hinnad lähevad kallimaks, aga see pole mitte üksnes normaalne, vaid eluliselt vajalik. Nii, nagu õpetaja ei taha teha turvamehe või sotsiaaltöötaja tööd, ei pea ka objektijuht olema iseenda autojuht. Muide tellitavad prostituudid (call girl) ei sõiduta end objektile ise, vaid seda teeb autojuht. Iseenesest mõistetav. Nagu ministri puhulgi (vt M.Repsi kaasus).
Linnakodanik
17. veebr. 2024 08:56
Samm õiges suunas!

Seotud artiklid