"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VÕIMAS. Eesti teatenaiskond tegi laskesuusa MM-il ajalugu (0)
17. veebruar 2024
Eesti teatenaiskond saavutas laskesuusa MM-il neljanda koha. Foto: AFP / Scanpix Baltics

Eesti naiskond sai laupäeval Tšehhis Nove Mestos jätkuvatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel 4 x 6 kilomeetri teatesõidus neljanda koha, kusjuures teise vahetuse lõpetas Eesti liidrina. Vahetust sõitis Tuuli Tomingas.

Lamadestiirus ühte varupadrunit kasutanud Regina Ermits andis avavahetuse üle Tuuli Tomingasele kolmandal kohal, kaotades liidrile 20,8 sekundiga. Teist vahetust sõitnud Tomingas tõstis Eesti naiskonna liidriks ja säilitas selle positsiooni vaatamata püstitiirus tehtud ühele möödalasule ning andis vahetuse üle Susan Külmale, edestades teisel kohal olnud Norrat 19,2 sekundiga.

Kolmandat vahetust sõitnud Susan Külm võttis mõlemas tiirus ühe lisapadruni ja andis oma vahetuse üle Johanna Talihärmale üle kolmandal kohal, kaotades liidrile Prantsusmaale 28,8 sekundiga. Viimast vahetust sõitnud Talihärm kasutas mõlemas tiirus ära kõik varupadrunid ning tõi Eesti naiskonna finišisse neljandana, kaotades võitjale ühe minuti ja 40 sekundiga.

Teatesõidu maailmameistriks tuli Prantsusmaa teatenelik. Hõbemedal kuulus Rootsi naiskonnale, pronksmedalile sõitis Saksamaa.

https://www.facebook.com/estonianbiathlonteam/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.