"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Haaberstis tuleb Eesti sünnipäev lõõtsamees Juhan Uppini kontserdiga (0)
20. veebruar 2024
Lõõtspillikuningas Juhan Uppin. Foto: Aleksandr Guzhov

Kolmapäeval, 21. veebruaril algusega kell 14 toimub Haabersti tegevuskeskuses (Õismäe tee 24) Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulik kontsert, kus muusikalist meelelahutust pakub Juhan Uppin.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et seekordne kolmapäevane kontsert Haabersti Tegevuskeskuses on tavapärasest pidulikum, kuna see on pühendatud Eesti Vabariigi aastapäevale. “Eesti Vabariik on kohe-kohe saamas 106. aastaseks. Kuigi võrreldes paljude teiste riikidega pole see pikk aeg, on oluline, et saame oma riiki ise üles ehitada ning tunda uhkust meie kultuuri, saavutuste ja inimeste üle. Kultuur aitab meil üha keerulisemas maailmas toime tulla inimlike küsimuste ja raskustega ning hoiab meid rahvana koos,” rõhutas linnaosa vanem ning kutsus kõiki huvilisi tegevuskeskusesse, et Eesti sünnipäeva üheskoos väärikalt tähistada.

Juhan Uppin on aasta pärimusmuusik ja aasta uusfolk artisti tiitliga pärjatud muusik.

Kontsert on tasuta ning oodatud on kõik huvilised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.