"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII JA VIDEO. Kristiine keskuses puhkes tulekahju: inimesi evakueeritakse, keskus on suletud (1)
21. veebruar 2024
Tulekahju Kristiine keskuses. Foto: Ilja Matusihis

Täna kell 16.16 sai häirekeskus teate põlengust Kristiine kaubanduskeskuses, sündmusele on reageeritud suurte jõududega. Päästeamet palub ümbruskonnas elavatel inimestele uksed ja aknad sulgeda ning sundventilatsioon sulgeda.

Vaata galeriid (27)

Täna kell 16.16 sai häirekeskus teate, et Kristiines Endla tänava kaubanduskeskuse on näha leeke ning musta suitsu katusest. Sündmusele reageeritakse suurte jõududega. Kohale sõidavad seitsme erineva kutselise ja vabatahtliku päästekomando päästjad. Esimesed päästjad olid kohal kell 16.25 ning majja sisenes kolm suitsusukelduspaari tulekollet otsima.

Inimesed on hoonest evakueeritud ja kohapeal toimuvad intensiivsed kustutustööd.

Hetkel tegelevad päästjad aktiivselt tule leviku piiramisega, tulekollete otsimisega ning nende likvideerimisega. Kustutustööd ning tulekollete otsimine käib mitmes töölõigus. Tulekahjus keegi kannatada pole saanud.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Ardooo
21. veebr. 2024 18:14
Põlev keskus on suletud? Päeva parim pealkiri :)