"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine keskus taasavatakse suures osas neljapäeva hommikul (0)
21. veebruar 2024
Kristiine keskuses puhkes täna tulekahju. Foto: Ilja Matusihis

Täna õhtupoolikul puhkes Kristiine Keskuses tulekahju. Tules sai kahjustusi sisustuskaupade ladu ning seotud kahjustusi ka keskuse esimese korruse müügipinnad. Keskus avatakse neljapäeval, 22. veebruaril suures osas. Suletuks jääb esimese korruse kolm müügipinda.

Kristiine Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul tekkis põleng sisustuskaupade laopinnal, kuid tulekahju suits levis ka keskuse teenindusaladele.

„Esmasel hinnangul on kahjustada saanud keskuse esimese korruse alad Jyski laoala lähistel ning selle lähiümbruses. Tulekahju suits levis ka keskusesse laiemalt. Täpsem kahjude ulatus on hindamisel. Samuti tegeleme aktiivselt keskuse siseõhu kvaliteedi taastamisega. Keskus on külastajatele täna, kolmapäeval suletud. Homme hommikul kell 8 loodame plaanipäraselt avada toidukaupluse ala ning ülejäänud keskuse tavapäraselt kell 10,“ sõnas Maaroos.

Ta nentis, et tulekahjus kannatada saanud keskuse kolm esimese korruse müügipinda jäävad suletuks.

Keskuse juht Kristjan Maaroos avaldas tunnustust keskuses töötanud inimestele ning turvateenistusele, kes reageerisid tuletõrjealarmile ning evakueerusid koos külastajatega hoonest kiiresti.

„Eesti päästeameti kiire ja operatiivne töö päästis keskuse hullemast – aitäh päästjatele,“ sõnas Maaroos.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid