"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe ootab tasuta joogat harjutama (1)
22. veebruar 2024
JOOGATAMA. Tuleb tervisele ainult kasuks. Pilt: Mats Õun

Märtsis toimuvad Lasnamäel Lindakivi Kultuurikeskuses igal neljapäeval tasuta joogatunnid.

„Jooga aitab leevendada nii füüsilist kui ka vaimset pinget, mida hiljem on võimalik praktiseerida kodustes tingimustes. Siiani on meie tutvustavad joogatunnid olnud väga populaarsed, seega ootame huvilisi avastama joogat,“ lausus Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Ta lisas, et kultuurikeskuses läbiviidavad tunnid on kõigile jõukohased, seega tasub ennast juba aegsasti registreerida.

Joogatunnid toimuvad neljapäeviti: 07.03, 14.03, 21.03, 28.03, algusega kell 11.00 kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22). Treeneriks on kogenud joogaõpetaja Enely Jääger. Tundi tasub tulla mugava ning pigem sportliku riietusega. Võimaluse korral palutakse võtta endaga kaasa joogamatt. 

Registreerida on võimalik läbi interneti lingil:  https://forms.gle/a8Eup1LeazZriWTGA või telefoninumbril: 645 7702.

Kui peale registreerimist selgub, et osaleja ei saa mingil põhjusel osa võtta, tuleks sellest samal numbril teada anda. Selleks, et tagada osalejate turvalisus, palub linnaosavalitsus tulla kohale tervena ning haigussümptomite korral koju jääda.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Jelena skvortsova
22. veebr. 2024 13:29
Болит спина,очень хочу заниматься