"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUB TEADA. 24. veebruaril kehtivad Tallinnas lennupiirangud (0)
22. veebruar 2024
KEELD. Drooniga aastapäeva paraadi nautida ei saa. Pilt: Albert Truuväärt

Seoses Eesti Vabariigi 106. aastapäeva kaitseväe paraadiga Tallinnas Vabaduse väljakul 24. veebruaril kehtestatakse Tallinna lähi- ja lähenemisalas mehitatud ja mehitamata õhusõidukite opereerimisele lennupiirangud.

Tallinna lähialas EER901 ja lähenemisalas TMA1 EER902 on 24. veebruaril kella 12.35-st kuni 13.05-ni keelatud kõikide mehitatud ja mehitamata õhusõidukite lennud. Piirang ei kehti politsei- ja piirivalveameti, otsingu- ja pääste- ning meditsiinilendudele.

Samuti on mehitamata õhusõidukitele lisapiirangud 24. veebruaril kella 6-st kuni 12.34-ni ja kella 13.06-st kuni 17-ni. 

Mehitamata õhusõiduki lend ajutises piirangualas EER005 tuleb eelnevalt kooskõlastada politsei- ja piirivalveametiga e-posti aadressil ppa@politse.ee. Ilma eelneva politsei- ja piirivalveameti kooskõlastuseta ei ole mehitamata õhusõiduki käitamine alas lubatud.

Piiranguala on  ühekilomeetrise raadiusega ring keskpunkti koordinaatidega 592641N 0244823E ning selle kõrgus on kuni 122 meetrit merepinnast.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid