"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta kohvilaud sadadele: Oleviste kogudus palub toiduannetusi (0)
22. veebruar 2024
Oodatud on tordid, koogid, kringlid, pirukad, kilu- ja singivõileivad, kommid, küpsised. Foto: Pixabay

Sel reedel on sajad koduta ja vähekindlustatud inimesed oodatud Oleviste kirikus toimuvale Vabariigi aastapäeva kontsert-jumalateenistusele, kus saab sooja joogi kõrvale kiluleiba ja sünnipäevakringlit. Kuna kõik toimub annetuste abil, oodatakse lahkete inimeste toiduannetusi kuni kella 12-ni Oleviste kirikusse Lai 50. 

“Tähistame koos juba 23. aastat! Nii toimub ka sellel aastal taas pidulik teenistus kohvilauaga, et pakkuda elu hammasrataste vahele jäänud inimestele pisut rõõmu ja hoolt. Oleviste kirik on ajalooliselt läbi sajandite abistanud neid, kes vajavad süüa, sooja kehakatet või head sõna,” tutvustab Oleviste koguduse vanempastor Siim Teekel.

Seekord palume abi kohvilaua katmisel. Oodatud on kõik TOIDUANNETUSED: tordid, koogid, kringlid, pirukad, kilu- ja singivõileivad, kommid, küpsised. Ootame appi ka vabatahtlikke jagama toitu ning abistama peale teenistust koristustöödes. Annetused palume tuua Oleviste kirikusse hiljemalt 23. veebruaril kell 11, samal ajal on ka vabatahtlike kogunemine neile, kes soovivad tulla appi külalisi teenindama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.