"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAJAD ÕIGUSABI? Haaberstis toimub tasuta nõustamine (0)
22. veebruar 2024
MURE ÕIGUSEGA? Juristid annavad tasuta nõu. PILT: Ilja Matusihis

Neljapäeval, 29. veebruaril kell 9.00-14.00 toimub Õismäe Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2, III korrus) õigusnõustamise päev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud õigusekspertidega.

Haabersti linnaosa vanema Oleg Siljanovi sõnul on õigusnõustamise päeva eesmärk muuta esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks. „Õigusnõustamise päeval antakse nõu kõikides valdkondades, milles eraisikud kõige tihedamini õigusabi vajavad,“ rääkis linnaosa vanem ning kutsus elanikke kasutama võimalust saada oma õigusküsimuste osas professionaalset konsultatsiooni.

Päeva raames on võimalik tasuta õigusnõu saada perekonnaõiguse, pärimisõiguse, võlaõiguse, lepinguõiguse, tööõiguse, maksuõiguse, tarbijakaitse, täitemenetluse ja korteriühistutega seotud küsimustes, samuti suhtlemisel kohalike omavalitsuste või riigiasutustega.

Sel aastal annavad õigusnõu Eesti Juristide Liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid, kohtutäiturid. Nõustamine toimub eesti, vene ja inglise keeles.  Eelregistreerimist ei toimu ning kliente teenindatakse elavas järjekorras.

Nõustamisele võib minna ka muul endale sobival kuupäeval sõltumata sellest, millises linnaosas elatakse. Lisainfo kodulehel www.tallinn.ee/oigusnoustamine.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.