"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines asetati pärjad Tondi sõjakooli memoriaalile (0)
24. veebruar 2024
Kristiine LOV

Tallinnas Kristiines asetati vabariigi aastapäeva puhul pärjad Tondi sõjakooli memoriaalile.

Pidulik tseremoonia algas laupäeval kell 14 Tondi endiste kasarmute juures. Kristiine linnaosavalitsuse, Eesti Eruohvitseride Kogu, Tondi SK Ajalooklubi ja Naiskodukaitse esindajad asetasid pärjad ja küünlad nii 1. detsembri riigipöördekatse käigus hukkunud kadettide monumendi kui ka langenud Eesti ohvitseridele memoriaali jalamile.

Tseremoonial kõnelesid Tondi SK Ajalooklubi juhataja ja erukolonelleitnant Jaak Haud ning Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.