"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Lasnamäelased tähistasid riigi sünnipäeva Jüriöö pargis (1)
25. veebruar 2024
Lasnamäel tähistati Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva piduliku tseremooniaga Jüriöö pargis. Foto: Anastassia Petrova

Lasnamäel tähistati Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva piduliku tseremooniaga Jüriöö pargis.

Vaata galeriid (50)

Lasnamäe linnaosavanema Julianna Jurtšenko sõnul on Jüriöö pargi tseremoonial pikk ajalugu ning suur tähtsus. Jurtšenko avaldas kiitust linnaosa koostööpartnerile Jüri Uppinile ning tema meeskonnale, tänu kellele on see üritus võitnud paljude südamed ja saanud ilusaks tavaks. 

Pidulikul tseremoonial mängis Kaitseliidu Tallinna maleva orkester. Lauldi ka Eesti hümni ning loeti ette “Manifesti kõigile Eestimaa rahvastele”. Lisaks kõlasid pidulikud kõned ja asetati pärjad. 

Pidulikule osale järgnes koosviibimine, kus sai mõtteid ja soove juba vabamas õhkkonnas vahetada. Et juttu jätkuks kauemaks, jagati kohapeal ka keha ja vaimu soojendavat suppi.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Oh seda elu-elukest küll!
26. veebr. 2024 13:02
Lasnamäel elab teatavasti üle 100 000 lasnamäelase aga, et nad nüüd just vabariigi aastapäeva tähistasid nagu pealkiri meile uhkelt lubas, pildigaleeri põhjal nüüd kohe küll järeldada ei saanud. Pigem midagi hoopis vastupidist mille puhul oleks küll sobilikum pealkiri olnud, et vabariigi aastapäev jättis lasnamäelased täiesti ükskõikseks, sest Jüriöö parkigi tuli vaid paarkümmend ilmselt kohustuslikus korras kohale aetud ametnikku ja sadakond sõjaväelast ning kellele sellist sisuliselt anti propagandat vaja on teab ilmselt vaid Jumal taevas, sest isegi nõukogude aegses üldises pinnapealses kroonulikus näilise kohusetäitmise õhkkonnas suhtuti propagandasse natuke tõsisemalt, kui seda juba kord teha võeti.