"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Tallinna Kammerkoori kontsert "Mu isamaa on minu arm" tõi klombi kurku (0)
25. veebruar 2024
Tallinna Kammerkoor esines Mustpeade majas kontserdiga "Mu isamaa on minu arm". Foto: Ksenija Kurs

Eesti Vabariigi 106. aastapäeval andis Tallinna Kammerkoor Mustpeade majas piduliku kontserdi „Mu isamaa on minu arm“.

Vaata galeriid (41)

Näiteks Tallinna Filharmoonia kammerkoor annab vabariigi sünnipäeva puhul tasuta kontserdi 24. veebruaril kell 13 Mustpeade majas, kavas on Cyrillus Kreegi, Arvo Pärdi, Mart Saare, Veljo Tormise jpt heliloojate muusika. Koori juhatasid dirigendid Heli Jürgenson ja Kärolin Tuisk.

Kammerkoori peadirigendi Heli Jürgensoni kinnitusel on 24. veebruari kontsert koorile pikaaegne traditsioon. „Me oleme aastakümneid sel päeval andnud Mustpeade majas linnarahvale tasuta kontserdi,“ sõnas dirigent.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.