"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ETTEVAATUST! Kelmid saadavad Bolti nimel petukirju (0)
26. veebruar 2024
Foto: Tallinna Linnameedia / Pilt on illustratiivne

Kelmid saadavad Bolti nimel ja ettevõtte brändinguga meilidega inimestele petuskeeme, eesmärgiga neilt raha kätte saada.

Esmaspäeval jõudsid paljude inimesteni e-kirjad, mis väitsid, et nende krediitkaardi kinnitamine Bolti rakenduses ebaõnnestus ja makse ei läinud läbi. Klientidel palutakse e-kirjas sisestada krediitkaardi andmed uuesti. “Kinnitame, et Bolt ei ole selliseid e-kirju saatnud ja tegemist on petuskeemiga. Palume inimestel mitte sisestada krediitkaardi andmeid e-kirjas saadud lingi kaudu,” teatas Bolti pressiesindaja.

Ettevõte tuletab meelde, et Bolt ei küsi kunagi e-maili kaudu krediitkaardi andmeid. Pangakaardi andmeid tuleks sisestada vaid läbi Bolti või Bolt Foodi rakenduse. Samuti palub Bolt tähele panna, et kõik ettevõtte ametlikud e-mailid tulevad aadressidelt, mille lõpus on “@bolt.eu”.

“Kui olete sattunud taolise kelmuse ohvriks, palume pöörduda politseisse. Omalt poolt teeme kõik võimaliku, et kelmusega seotud veebilehed blokeerida ja internetist eemaldada,” lisas Bolti pressiesindaja.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.