"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Tallinna Kammerorkester annab Mustamäel tasuta kontserdi (1)
28. veebruar 2024
Kontserdil esinevad tšellist Siluan Hirvoja ja Tallinna Kammerorkestri kammerkoosseisud. Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Tallinna Kammerorkester esineb järgmisel nädalal Mustamäel kontserdiga „TKO KAMMERMUUSIKA. Scorda Tour“. Muusikasõbrad on oodatud kõrgetasemelist kontserti nautima Kultuurikeskuses Kaja kolmapäeval, 6. märtsil. 

Tallinna Kammerorkester ja Mustamäe linnaosa valitsus kutsuvad muusikasõpru põnevale kontserdile „TKO KAMMERMUUSIKA. Scourda Tour“, kus esinevad tšellist Siluan Hirvoja ja Tallinna Kammerorkestri kammerkoosseisud.

Uue kontserdisarja raames jõuavad kuulajateni scordatura-tehnikas kirjutatud heliteosed. See renessansiajastust pärit alternatiivse häälestuse tehnika aitab keelpillidel luua tavapärasest erinevaid harmooniaid ja rikastada kõlapilti üllatuslike efektiga. 

UNESCO muusikalinnana pakub Tallinn rikkalikult erinevaid võimalusi nautida maailmatasemel muusikat kogu selle mitmekülgsuses. Nii jõuab ka Scorda Tour tasuta kontsertidega erinevatesse linnaosadesse. Mustamäel oodatakse kuulajaid 6. märtsil Kaja kultuurikeskuses.

Kontsert on lühendatud versioon 9. märtsil kell 17 Mustpeade majas toimuvast “Scorda Tour” kontserdist. TKO kammermuusika sarja kunstiline juht on Leho Karin.

Kontsert on kõigile tasuta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

M.Raud
1. märts 2024 15:00
Mis kell kontsert algab?