"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA GALERII. Kadrioru park ja Botaanikaaed esitlesid trükisooje raamatuid (0)
29. veebruar 2024
Raamatuesitlus Kadrioru kunstimuuseumis. Foto: Ilja Matusihis

29. veebruaril kell 11.00 leidis Kadrioru kunstimuuseumi banketisaalis aset raamatuesitlus, kus tutvustati kahte alles trükisooja raamatut – „Unistuste aed Kadriorg“ ja „Tallinna Botaanikaaed. Aed ja aeg“.

Raamat „Unistuste aed Kadriorg“ on raamatu autori Arvo Iho kummardus Kadrioru pargi ajatule ilule. „Ma elan Kadrioru lähedal juba 30 aastat ja olen sellesse parki kiindunud ning seal pilte teinud kõigil aastaaegadel ja igasuguse ilmaga,“ ütleb Arvo. Autor soovib, et sellest väikesest pildiraamatust saaks austusavaldus kõigile neile inimestele, kes oma tööga meie Kadriorgu, seda Unistuste Aeda, korras ja kaunina hoiavad.

Vaata galeriid (16)

Andres Tõnissoni koostatud raamat „Tallinna Botaanikaaed. Aed ja aeg“ on sissepõige Botaanikaaia ajalukku ja tegemistesse kuni varasemate botaanikaaia loomise katseteni välja. Raamatus on kajastatud ka Tallinna Botaanikaaia kollektsioone ning teadustegevust. Urve Sinijärv, Tallinna Botaanikaaia direktor sõnab: „Botaanikaaiad on kohad, kus kohtuvad taimed ja inimesed. Saab öelda, et botaanikaaiad on kui taimeilma esindused.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.