"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KEVAD TULEB! Ees on ootamas päikeselised ja soojad ilmad (0)
29. veebruar 2024
Kuvatõmmis/Pilt on illustratiivne

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on lähipäevil tulemas päikeselised ja soojad ilmad. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 2-8 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-9, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 2-8 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on selge ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus  0 kuni -5 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. 

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.