"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Üle 40 aasta koolis ning jõudu jagub endiselt (0)
03. märts 2024
ARMASTAB OMA ÕPILASI. Muidu ju töös vastu ei peaks. Foto: Kuvatõmmis

Tallinna linna süsteemis töötab 20 000 inimest ja nendest kõikidest sõltub Tallinna areng. „Siin on minu arvates väga tähtsad inimesed: kojamees, õpetaja abi. Kõik need inimesed teevad tähtsat tööd, aga tuleb tunnistada, et mõnikord me seda ei märka,“ tõdeb linnapea Mihhail Kõlvart.

„Täna Vabariigi aastapäeva puhul on see väga hea ja õige võimalus öelda inimestele aitäh. Me näeme, kui tähtis on teie töö, me hindame seda ja soovime teid tänada,“ lisas meer.

Näiteks tänati proua Aive Alamaad, kes on töötanud Tallinna Keskraamatukogus 40 aastat. Kuid oma karjääri alustas ta hoopis poemüüjana.

„Töötasin ühe aasta ja siis tuli üks tuttav, kes ütles: ei, see ei ole ikka tüdrukule sobiv töö. Tema teab, et Tallinna Keskraamatukogus otsitakse töötajat, tule proovima,“ räägib proua. Ta läkski ja jäigi. „Õppisin ka selle eriala ära ja seda eriala ma armastan.“

Sügav kummardus ja tänu ka proua Eve Karbile, kes on Tallinna Reaalkoolis muusikat õpetanud 46 aastat Proua Eve juhatab gümnaasiumis segakoore, ansambleid ja soliste. Proua sõnul tunneb ta rõõmu oma tööst ja lubab jätkata senikaua, kuni tema kõrvale astub noor, uus ja tugev muusikaõpetaja. Nimelt on muusikaõpetajaid samuti väga vähe, nagu teisigi aineõpetajaid.

Mida armastab ta selle töö juures kõige enam? „Ma armastan oma õpilasi. Reaalkoolis on toredad õpilased,“ ütleb Karp. Ametisse kutsus teda aga omaaegne Reaalkooli direktor Hain Hiieaas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.