"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti tegevuskeskus tähistab naistepäeva tasuta kontserdiga (0)
04. märts 2024
ŠIKID MEHED. Türnpuu meeskoor laulu lõõritamas. Foto: Pealinn

Kolmapäeval, 6. märtsil kell 14 toimub Haabersti tegevuskeskuses (Õismäe tee 24) naistepäevale pühendatud kontsert, kus muusikalist elamust pakub Türnpu meeskoor. Kontsert on tasuta ja kõik huvilised on oodatud.

“8. märts on päev, mil märkame tavalisest rohkem naisi enda ümber ja nii on ka sel korral Haabersti Tegevuskeskuses. Naistepäeva eel pakub muusikalist meelelahutust üks vanemaid meeskoore Eestis -Türnpu meeskoor, kes esitab sel puhul kauneid laule,“ lausus linnaosa vanem Oleg Siljanov ning lisas, et kontsert on tasuta ja kõik huvilised on lahkesti oodatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.