"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
HEAD NAISTEPÄEVA! Stefan annab Männi pargis tasuta kontserdi (2)
07. märts 2024
NAISTE ERI. Stefan tuleb laupäeval Männi pargis lavale. Foto: Albert Truuväärt

Mustamäel Männi pargis astub reedel, 8. märtsil naistepäevale pühendatud erikontserdiga üles Stefan. Kontsert algab kell 18 ja kuulama pääseb tasuta.

Mustamäe linnaosa vanema Aivar Riisalu sõnul on 8. märtsil naistele lillede kinkime läbi aegade olnud üks ütlemata ilus komme. „Minu arvates peaks siiski naisi meeles pidama ja neile kingitusi tegema ka igal teisel päeval aastas. Eks ma jõudumööda püüangi seda teha. Naistepäev annab aga hea põhjuse korraldada midagi veel erilisemat. Sel puhul  kutsun kõiki Mustamäe naisi homme nautima üht tõeliselt kaunist õhtut Stefani laulude saatel,“ lisab Riisalu.

Mustamäelased on tõestanud, et head muusikat tullakse Männi parki kuulama iga ilmaga. Linnaosa hoovikontsertide sari on Mustamäe kultuurikalendris kindla koha leidnud ja publiku arvu ei vähenda ei tormituuled ega lumesajud.

Hiljutisest Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisest koos ansambliga Justament võttis osa üle tuhande inimese. Esimene kevadkuu väliüritus toob aga Männi parki esinema armastatud laulja Stefani.

Lisaks on naistepäeva kingitusena homme Mustamäe uisuväljakul Männi pargis uisutamine ja uiskude laenutus kõikidele naistele tasuta.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Juta
8. märts 2024 21:39
Head kontserdid! Kas neid oleks võimalik ka hiljem või kohe kuskilt ülekandega vaadata!? Huvilisi oleks palju rohkem aga kõik ei jaksa seal nii kaua püsti seista ja istumiskohti ju ei ole. See allesjäänud madal äär ei ole kindlasti piisav. Tänan!
Reinhard Laikask
8. märts 2024 19:51
Nii armas!!!