"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Mustamäel nauditi naistepäeva uisutades (0)
09. märts 2024
Foto: Aleksandr Guzhov

Naistepäeval said kõik tüdrukud ja naised Mustamäe uisupargis tasuta uiske laenutada ja jääl liugu lasta.

Vaata galeriid (31)

Uisutamine on mõnus ajaviide, aga samas ka korralik trenn, sest paneb korraga tööle kõik lihasgrupid. Mustamäe uisupark on kauni valgustusega ja mõnusa muusikaga uisuväljak. Mustamäe uisupark asub Männi pargis aadressil Keskuse 1 ja on avatud iga päev kella 10-21. Uisupark on avatud märtsis ajani, mil saabuvad esimesed soojad ilmad. Tulge uisurõõme nautima!

Rohkem infot Tallinna uisuparkide kohta vaata SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.