"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Aita leida nimi Tallinna uuele raamatukogubussile! Mis saab Katarina Jeest? (1)
12. märts 2024
Legendaarne Katariina Jee läheb pensionile. Pressifoto

Tallinna Keskraamatukogu kuulutab välja ideekonkursi uuele raamatukogubussile nime leidmiseks. Ideekonkurss kestab 24. märtsini.

Ligi 16 aastat on Tallinnas ringi sõitnud ja linnaelanikele lugemisvara laenutanud raamatukogubuss Katarina Jee. Nüüd on Katarina Jeel aeg pensionile minna ja valmimas on uus raamatukogubuss, mis ootab toredat ja meeldejäävat nime.

Vaata galeriid (4)

Tallinna Keskraamatukogu teenindusdirektori Triinu Seppam-Saare sõnul korraldatakse ideekonkurss, et anda kõigile võimalus uuele raamatukogubussile nime andmisel kaasa rääkida. „Ka Katarina Jee nime leidsime ideekonkursi kaudu ja see võeti linnaelanike poolt hästi omaks. Uus buss tuleb praegusega sarnane, see hakkab liikuma marsruutidel üle linna, sõitma külla lasteaedadele, koolidele jt asutustele ning seda võib kohata ka erinevatel väliüritustel, bussist saab koju laenata raamatuid ja ajakirju. Kindlasti väärib uus buss oma nime ja nimesaamise lugu.“

Raamatukogubussi nimepakkumisi koos nime põhjendusega saab edastada Tallinna Keskraamatukogu kodulehel. Ideekonkurss kestab 24. märtsini 2024. Nimepakkujate vahel loositakse välja auhindu.

Uue raamatukogubussi nimi avalikustatakse koos bussi avamisega eeldatavalt sügisel.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Sass
14. märts 2024 17:53
💓 Olgu raamatubussi nimi 💓... Aga ... 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 KOLUMBUSS 💓 KRIISOSTOBUSS 💓...