"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Tallinna kesklinnas kaob tõukside mullune kiiruspiirang ja ka moodsaim rattamudel (5)
14. märts 2024
Liiklusseadus lubab kergliikuriga sõita 25 km/h. Foto: Albert Truuväärt

Talvepuhkusel olnud elektrilised tõuke- ja jalgrattad on tagasi tänavatel. Kokku võib neid Tallinna tänavatele tulla 4000 ringis. Kui mullu oli tõukeratastel lubatud Tallinna südalinnas sõita kuni 20 km/h, siis sel aastal võib juhtuda, et südalinnas saab taas sõita 25 km/h.

Tallinna kesklinnas kaob nii mullune kiiruspiirang kui ka moodsaim tõuksimudel. Näiteks ei too Bolt sel aastal Eestisse oma kõige uuemat mudelit Bolt 6. Eesti inimene aga kasutab vähemalt korra aastas tõukeratast. Näiteks mullu kasutas Bolti rakenduse kaudu tõukerattateenust Eestis üle 300 000 inimese.

“Minutihind on 16–18 senti, väiksemates linnades odavam. Hooaja kestel, kui nõudlus suureneb, planeerime ka hinda tõsta, aga mitte nii kõrgeks kui eelmisel aastal,” ütles Bolt Eesti tõukerataste suuna juht Karl Apsolon.

Sel suvel on plaanis ka Tallinna kesklinnas tõukerataste parkimisalasid laiendada Kadrioru ja Telliskivi suunas.

“Teine küsimus on piirkiirus ja me oleme seisukohal, et meil peavad kehtima rangemad kiirusepiirangud tõukeratastele, mida renditakse inimestele, samal seisukohal on ka politsei,” ütles Tallinna abilinnapea Vladimir Svet.

Liiklusseadus lubab kergliikuriga sõita 25 km/h. Veelgi karmimate kiiruspiirangute kehtestamine oleneb aga teenuse osutajatest. Tuul ja Bolt on arusaamal, et reede ja laupäeva öösel on põhjendatud kiirust piirata. Nii et kella 23–6 peab mõlema ettevõtte renditõuksi kiirus jääma alla 20 km/h. Kasutajate harimise ja kontrollimise vallas loodetakse tehisintellektile.

“Tüüpnäide. Kui põrkavad kokku jalakäija ja tõukeratas, mõlemal on klapid peas, kuulavad muusikat, kumbki teist ei näinud. Kes vastutab, kes on süüdi? Hinnangut on raske anda. Peame eeldama, et kõik liikluses osalejad saavad aru, mis nende ümber toimub. Nad vaatavad, kuulavad ja kui vaadata kergliikuri kontekstist, siis kutsun kasutajaid üles, kui liiklete tänaval ja jalakäija läheduses, langetage kiirus jalakäija tasemele. Jalakäija kõige suurem šokk ja hirm tekibki sellest, kui tõukerattur sõidab 20 km/h neist mööda viie sentimeetri kauguselt. Ka kergliikurile ei meeldiks, kui auto nende kõrvalt sõidaks 80 km/h väga lähedalt mööda. See dünaamika käib kõigi liiklejate vahel, mängus on autod, jalgratturid, kergliikurid, tõukerattad jne, kõik peaks üksteisega arvestama,” rääkis Apsolon.

Kommentaarid (5)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kõlupeadele
30. märts 2024 06:37
mis te hakkate igalaastal liikluskiirust muutma kergteedele ? kas Jalakäijad koos lastega polegi enam inimesed? Rohelised on täisidiootideks muutunud.
Toomas Kase
16. märts 2024 12:37
Miks lastakse sellistel ajukääbikutel otsustada,kuhu tehakse tõuksidele parklad? Kas keset sõidurada on ikka mõistlik koht??!!!
6 minutit euro?
15. märts 2024 23:14
ei hakka iial tõuksi proovima
vivian
14. märts 2024 16:53
Tuleks võtta eeskuju Stockholmist, kus kõnniteedel tõuksidega liiklemine keelati ja ratturid koos tõuksitegelastega sõidavadki reaalselt auto teedel! Reaalselt näen jalakäijana Tallinnas igapäevaselt, et kõnniteedel sõna otseses mõttes kihutatakse, ei mingit "jalakäija kiirusel" liiklemist pole näha tõuksidega liiklejate poolt.. see mis toimub on jube. Mõni näide enda läbielatust; Eelmise aasta juulis jalutasin Tammsaare pargis, hetkeks peatusin, et tagasi vaadata ja saingi vastu käsivart hoobi mööduvalt tõuksilt, loomulikult pidama ta ei jäänud, kihutas edasi, õnneks pääsesin tollkorral vaid ehmatuse ja sinise käerandmega .. oli ka kord juhtum, kui buss peatus, uksed hakkasin juba avanema..ja kui äkki üks kihutas otse uste eest läbi, kui nüüd oleks mingi sekund varem uksed avanud bussijuht, olnuks väga kurvad, kannatanutega tagajärjed, aga meil liiguvad kõnniteedel ju ka väikesed lapsed, kes võivad väga kergesti kihutajatele ette jääda! Palun Tallinna linnavalitsust, et jalakäijate turvalisusega miskit reaalselt ka ette võetaks!
Kallim kui takso?
14. märts 2024 13:42
Selliste minutihindade ja samaaegsete kiirusepiirangute juures hakkad juba küll kaaluma, kas pole mitte tõuksi laenamise asemel mida veel kusagilt tänavalt otsima peab juba kohe takso tellida!

Seotud artiklid