"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kevadine Tallinn Fashion Week üllatab uue toimumiskohaga (0)
17. märts 2024
Rõivad Amanjeda kollektsioonist. Foto: Jaanar Nikker

Eesti moe kõige olulisem sündmus Tallinn Fashion Week tuleb taas värsket loomingut esitlema, leides aset 18. ja 19. aprillil Kalev Spa hotell & veekeskuses.

Moenädal toob kevadele kohaselt kahe päeva vältel lavale värsked hooaja moesuunad ning ajatud disainrõivad tunnustatud moeloojatelt ja armastatud kodumaistelt brändidelt. 

Sellel aastal üllatab Tallinn Fashion Week kõiki moefänne uudse toimumiskohaga, milleks on pika ajalooga Kalev Spa hotell & veekeskus. Juba 1960ndatel laulis legendaarne Vello Orumets Kalevi Ujula ees paljude eestlaste südamesse pugenud laulu “Kui kõnnib mannekeen …”. Kõndigu ta siis juba keset vett!

Tallinn Fashion Weeki peakorraldaja Anu Kikas sõnab, et alates 2007. aastast, kui moenädalaga sai alustatud, on toimunud see ka väga erilistes kohtades. “Alustades Sõpruse kinost, kus kogu meie backstage oli kahe korruse treppide peal, aga oleme üritanud mahtuda ka Telliskivi erinevatesse hoonetesse, toimunud Balti Jaama tunnelis ning Lutheri kvartali parklas. Me oleme olnud ekstreemsed ka varem, aga lava vee peal on isegi meie tiimi jaoks väljakutse,” lisab Kikas. Kevadine Tallinn Fashion Week üllatab uue toimumiskohaga

Tallinn Fashion Week toimub 18. ja 19. aprillil. Piletid moenädalale tulevad Fienta keskkonnas müüki 18. märtsil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid