"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raudtee remondi tõttu muutuvad rongide sõiduplaanid (0)
26. märts 2024
Aprillis on raudtee remnditööde tõttu muudatusi reisirongide sõiduplaanis. Foto: Jelena Rudi

2.–25. aprillini on Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul remonditööd, mis toovad kaasa muudatused Tallinna–Tartu, Tallinna–Tartu–Valga, Tartu–Valga, Tartu–Koidula ja Jõgeva–Tartu liinide sõiduplaanidesse. Aprilli teisipäevadel, kolmapäevadel ja neljapäevadel teenindatakse reisijaid Tapa ja Kiltsi jaamade vahel asendusbussiga.

“Tallinnast Tartu, Koidula ja Valga suunas reisijate jaoks muutub sõit Tapa–Tartu vahelisel raudteel toimuvate remonttööde tõttu teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti pikemaks. Muutuvad ka rongide väljumis- ja saabumisajad, palume kindlasti igapäevastel sõitjatel sõiduplaan üle kontrollida,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. Remonditööd kestavad Tapa–Tartu vahel aasta lõpuni. Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinna vahelise sõidu kestust.  

Tallinna ja Tapa vahel sõiduplaan ei muutu.

Tallinna–Tartu suunal pikeneb sõit aprillis olenevalt väljumisest 1 kuni 19 minutit, Tartu–Koidula, Tallinn–Aegviidu ja Tartu–Valga sõitude kestused jäävad samaks. Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda www.elron.ee. Täpsemat teavet raudtee remonttööde kohta saab infrastruktuuri omanikult AS-ilt Eesti Raudtee.

OLULINE!

– Asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

– Ratastooliga reisijatel palume enne reisimist Elronile oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee, et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi.

– Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt Sõiduplaanid | Elron

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.