"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ENNE JA PÄRAST. Vaade hipodroomile enne põhjalikku muutumist ja milline see aastate pärast välja näeb (0)
27. märts 2024
Visioon hipodroomi alast, Foto: KOKU Arhitektid

Vaade hipodroomile linnulennult, mis on Tallinna uudiste poolt tehtud tänavu veebruaris. Milline hakkab hipodroomi kvartal välja nägema siis, kui realiseerub hipodroomi järgmise arendusetapi arhitektuurikonkursi võitnud KOKO arhitektide võistlustöö „RATSU“, saab vaadata II etapi võidutöö animeeritud videost.

Hipodroomi kvartali arenduse esimene etapp, millele lõi lahenduse PIN Arhitektid, valmib praeguste plaanide järgi 2027. aastal. Teise etapi esimeste hoonete projekteerimise ja ehitusloa taotlemisega alustatakse juba sel aastal ja ehitusega hiljemalt 2026. aastal. Kogu projekt läheb maksma ligi 100 miljonit eurot. Hipodroomi kvartalit arendab Reterra Estate OÜ.

Animeeritud video II etapi võidutööst:

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid