"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kelmid petsid Mustamäel elavalt naiselt välja 3700 eurot (0)
27. märts 2024
Ohvriks sattunu naine suhtles väidetava panga töötajaga WhatsApis ning kinnitas tehingud PIN-koodidega. Foto: Scanpix

Telia operaatorina ja pangatöötajana esinenud kelmid petsid Tallinnas Mustamäel elavalt naiselt välja 3700 eurot.

Teisipäeval pöördus politsei poole Mustamäel elav 26-aastane naine, kes oli eelnevalt saanud kõne Telia operaatorilt, milles väideti, et leping hakkab aeguma ja seda tuleb pikendada, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Naine tuvastas end PIN-koodidega. Seejärel võeti ühendust temaga väidetavalt pangast ja öeldi, et enne helistasid petturid ning tuleb kiirelt tegutseda. Avaldaja suhtles väidetava panga töötajaga WhatsApis ning kinnitas tehingud PIN-koodidega. Pettusega tekitatud kahju on 3700 eurot.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.