"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Anna teada, kes on Eesti rõõmsaim inimene (0)
30. märts 2024
Foto: pixabay / Pilt on illustratiivne

Peaasi.ee on sel aastal võtnud vaimse tervise vitamiinikuuri fookusesse töörõõmu, koolirõõmu ja elurõõmu esile toomise igapäeva toimetuste saginast. Sellega seoses soovitakse ka välja selgitada, kes on rõõmsaim inimene Eestis.

„Iga inimese lähikonnas on neid, kes suudavad alati olla rõõmsad ja positiivsed ning oma helge olekuga mõjutavad ka teisi. Rõõmsad inimesed võivad olla inspiratsiooniks, näidates, kuidas suhtuda ellu positiivselt ja kuidas leida rõõmu ka väikestest asjadest. See võib julgustada teisigi järgima sarnast suhtumist ning võib aidata tugevdada ka vaimset tervist,” rääkis Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Anna teada, kes on sinu arvates Eesti rõõmsaim inimene: https://peaasi.ee/roomsaim-eesti-inimene/

Rõõmsaima inimese kandidaate oodatakse 8. aprillini. Esitada võib oma pereliikmeid, sõpru, töö- ja trennikaaslasi, aga ka laiemale avalikkusele tuntud inimesi.

Vaimse tervise vitamiinikuuri igal nädalal keskendutakse ühele vaimse tervise vitamiinile ja jagatakse soovitusi, kuidas nende abil vaimset tervist tugevdada ja vaimse tervise tasakaalu parandada. Viis vaimse tervise vitamiini on uni ja puhkamine, tasakaalustatud toitumine, meeldivate emotsioonide kogemine, liikumine ja head suhted. Vitamiinikuuris saab osaleda nii üksi, perega, sõpradega, meeskonnaga, kui ka klassi või kooliga.

Vitamiinikuuri jooksul saab täita testi, et välja selgitada, missugust vaimse tervise vitamiini kõige enam vaja on. Vaimse tervise vitamiinide testi saab teha siin: peaasi.ee/vaimse-tervise-vitamiinid/

Peaasi.ee algatatud vaimse tervise vitamiinikuur toimub viiendat korda ja seda rahastab Tervisekassa.

Peaasi.ee tegeleb vaimse tervise edendamise, probleemide ennetuse, varase sekkumise ja häbimärgistamise vähendamisega meie ühiskonnas. Peaasi.ee on pälvinud oma tegevusega 2020 aasta tervisesõbra tiitli ning presidendi sotsiaaltöö aastapreemia. 2020. aasta lõpus tunnustati Peaasi.ee-d kodanikuühiskonna aasta tegija ja aasta vabaühenduse tiitlitega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.