"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiinesse paigaldatakse uut linnamööblit - pinke, prügikaste, rattahoidjaid (0)
01. aprill 2024
Kristiine linnaosa saab uued pingid. Foto: Kristiine LOV

Kristiine linnaosa avalikku ruumi paigaldatakse linna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel tänavu kevadel uut linnamööblit. Kokku paigaldatakse täiendavalt 81 pinki, 29 prügikasti, 10 koerte väljaheidete kasti ning 41 rattahoidjat kokku 82 rattale.

Uue pargimööbli saavad Cederhelmi park (Mooni 30d) ja Tildri tänava minimets (Tildri 10), ülejäänud linnamööbel paigaldatakse õuealadele ja tänavaäärsetele aladele, kus neist on puudust tuntud. Paigalduse lepingu tähtaeg on juuni algus ja selleks ajaks on kõik hankesse läinud mööbel paigaldatud.

„Oleme eelmisel aastal kogunud korteriühistutelt ja elanikelt ettepanekuid, kuhu on vaja veel juurde paigaldada pinke, prügikaste ja muud linnamööblit. Asukohtade valikul lähtusime eelkõige just elanike soovidest ja ettepanekutest. Nüüd algas suuremahulisem paigaldamine. Kvaliteetne linnamööbel muudab linnaruumis viibimise linnaelanikele meeldivaks, mitmekesistab avaliku ruumi kasutust, suurendab linnaelanike heaolu ja elukvaliteeti ning võimaldab luua linnale äratuntava esteetilise kuvandi ehk identiteedi,“ rõhutas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.