"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aprillis pakub Tallinn tasuta õigusnõu Kesklinnas ja Haaberstis (2)
02. aprill 2024
Õigusnõu annavad Eesti juristide liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid, kohtutäiturid. Foto: Ilja Matusihis

Tallinna linn pakub elanikele tasuta õigusnõu nõustamispäevadel, mis toimuvad graafiku järgi igas linnaosas. Järgmised nõustamispäevad on 4. aprillil kella 13-18 Kesklinna sotsiaalkeskuses ning 18. aprillil kella 14-18 Õismäe vaba aja keskuses.

Õigusnõustamise päeva raames on võimalik tasuta õigusnõu saada perekonnaõiguse, pärimisõiguse, võlaõiguse, lepinguõiguse, tööõiguse, maksuõiguse, tarbijakaitse, täitemenetluse ja korteriühistutega seotud küsimustes, samuti suhtlemisel kohalike omavalitsuste või riigiasutustega.

Õigusnõu annavad Eesti juristide liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid, kohtutäiturid. Nõustamine toimub eesti, vene ja inglise keeles. Eelregistreerimist ei toimu.

Nõustamisele võib minna endale sobival kuupäeval sõltumata sellest, millises linnaosas elatakse.

2024. aasta esimesel poolaastal saab õigusnõu veel järgmistel aegadel:

4. aprillil kell 13-18 Kesklinna sotsiaalkeskuses (Liivalaia 32)

18. aprillil kell 14-18 Õismäe vaba aja keskuses (Ehitajate tee 109A/2)

16. mail kell 9-13 Mustamäe linnaosa valitsuses (Vilde tee 118)

30. mail kell 9-14 Lasnamäe linnaosa valitsuses (Pallasti 54)

6. juunil kell 9-14 Kristiine linnaosa valitsuses (Metalli 5)

13. juunil kell 13-18 Põhja-Tallinna valitsuse (Kari 13)

Lisainfo kodulehel www.tallinn.ee/oigusnoustamine.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

cerebrozen reviews
2. apr. 2024 15:39
I genuinely enjoyed the work you've put in here. The outline is refined, your written content stylish, yet you appear to have obtained some apprehension regarding what you wish to deliver thereafter. Assuredly, I will return more frequently, akin to I have almost constantly, provided you maintain this climb.
cerebrozen reviews
2. apr. 2024 14:54
I sincerely enjoyed what you've accomplished here. The sketch is fashionable, your written content chic, yet you appear to have developed some apprehension regarding what you aim to offer thereafter. Certainly, I shall return more frequently, just as I have been doing almost constantly, should you uphold this upswing.