"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Tallinn Music Weekil kõlab nii kõrbebluus kui ka raskem rokk (0)
05. aprill 2024
Tallinn Music Week on 16. korda toimuv „uue muusika ja homsete mõtete festival“, mis kestab kuni 7. aprillini. Foto: Jelena Rudi

4.–6. aprillil toimuvas Tallinn Music Weeki muusikaprogrammis esineb üle 170 artisti 35 maalt Euroopast, Põhja- ja Lõuna-Ameerikast, Ida-Aasiast, Aafrikast, Austraaliast ja Okeaaniast.

4. aprilli Tallinn Music Weeki muusikaprogramm tõi kuulajateni artiste Aafrikast Kanadani.

Vaata galeriid (23)

F-hoones Fenno-Ugria õhtul sai juba kaheksandat korda Tallinn Music Weekil näha ja kuulda ainulaadseid soome-ugri artiste. Lavale astusid ka muusikud, kes on pärit soome-ugri rahvaste levikuala kaugematest maanurkadest.

Fotografiskas sai aga kuulata bändi Africa NOW!, kes võttis luubi alla Aafrika mandri ja diasporaa artistid ning klišeelikust “maailmamuusika” kastist väljuvad uued üleilmsed trendid – amapianost kõrbebluesini ning alté-st kuduroni.

Uus Laines astus üles Keychange, kelle näol on tegemist rahvusvahelise soolise võrdõiguslikkuse algatusega, kes on viie tegutsemisaasta jooksul saanud ülemaailmsel tuntuks.

Erinevate Tubade Klubis kõlas bänd Made in Canada, kus lavale astusid soulistaar Tanika Charles ja moodsa alternatiiv-RnB tulevikulootus Nicole Ariana, Oji-Cree põlisrahva esindajast laulja-laulukirjutaja Aysanabee, Aafrika diasporaa esindajast räpp-funk saadik Sinzere ning pärimuslaulikud Corey Culkin, Mia Kelly ja Le Diable à Cinq.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.