"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eelolev nädal toob kuni 24 soojakraadi (0)
06. aprill 2024
Foto: Ilja Matusihis / Pilt on illustratiivne

Eeloleval nädalal on oodata järjest kõrgemaid õhutemperatuure ja Kui Aafrikast pärit soe jõuab üle Läti ka Eestini, siis ulatuvad kolmapäevased termomeetrinäidud paiguti kuni 24 kraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Vihmasadu kandub Põhja-Eestist kagusse, hommikuks sadu küll lakkab, kuid tekib udu. Puhub edelatuul 5–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 3–7, Kagu-Eestis kuni 10 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 9–15, rannikul kohati 5 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese pilvisusega ilm, hommikuks pilvisus tiheneb, kuid ilm püsib olulise sajuta. Puhub edela- ja läänetuul, hommikuks pöördub lõunakaarde kiirusega 2–8 m/s. Õhutemperatuur langeb 0 kuni +6 kraadini. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Õhtul pöördub tuul kagusse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on 12..17, Lõuna-Eestis kuni 20, rannikul kohati 7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10, hommikul saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 5–10 kraadi. Kolmapäeva päeval hakkab saartelt alates pilvisus tihenema ja mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul hakkab lääne poolt alates pilvisus hõrenema ja sadu lakkab. Puhub kagu- ja lõunatuul, pärastlõunal pöördub tuul saartelt alates edelasse kiirusega 6–11, puhanguti 17 m/s. Sooja on Ida-Eestis 19–24, Lääne-Eestis 11–17, rannikul kohati 8 kraadi.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.