"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vasalemma ja Turba vahel asendavad raudtee remondi ajal ronge bussid (0)
08. aprill 2024
Kokku puudutab ajutine muudatus päevas Tallinna-Turba-Tallinna liini kümmet väljumist. Foto: Linnameedia

Seoses remondiga Vasalemma raudteejaamas sõidavad alates järgmise nädala esmaspäevast kuni 26. aprillini tööpäevadel õhtuti Vasalemma ja Turba jaamade vahel asendusbussid.

Kokku puudutab ajutine muudatus päevas Tallinna-Turba-Tallinna liini kümmet väljumist. Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt www.elron.ee

 “Kindlasti tuleks Turbast Tallinna poole reisijatel tutvuda ajutise sõiduplaaniga, sest bussid väljuvad tavapärasest sõiduplaanist ligi pool tundi varem,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe.

Asendusbussidega ei ole võimalik vedada jalgrattaid. Ratastooliga reisijatel palutakse enne reisimist Elronile oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee, et saaks võimalusel korraldada madalapõhjalise bussi.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.