"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KÜSI TOETUST! Tallinn toetab Kultuuriöö sündmuste korraldamist (0)
09. aprill 2024
Kultuuriöö möödunud aastal Tallinna vanalinnas. Foto: Aleksandr Guzhov

Kuni 29. aprillini on avatud taotlusvoor 30. augustil aset leidva linnaruumifestivali Kultuuriöö raames toimuvate kultuurisündmuste korraldamiseks. Sel aastal kannab Kultuuriöö alapealkirja „Ääretud silmapiirid“, pöörates tähelepanu äärealadel tegutsevatele alternatiivsetele kultuurivormidele.

Tallinna abilinnapea Kaarel Oja loodab sel aastal erakordselt värvikale programmile. „Tallinn on suur ja mitmekesine nii kohtade kui elanike poolest. Mõistagi elab ja tegutseb siin ka palju ägedaid loomingulisi inimesi. Julgustan taotlejaid seekord mõtlema eriti avaralt nii sündmuste vormi kui asukoha osas,” lausus Oja.

Avatud linnaruumifestivali raames toimuvad Tallinna linnas erisugused kontserdid, ekskursioonid, õpitoad, näitused ja muud kultuurisündmused. Kultuuriöö eesmärgiks on näidata Tallinna kultuurielu mitmekülgsust ja vaheldusrikkust, tõsta esile uusi huvitavaid artiste ja algatusi ning tutvustada põnevaid kohti linnaruumis.

Selleaastane Kultuuriöö kannab alapealkirja „Ääretud silmapiirid“, et esile tõsta alternatiivseid kultuurivorme. Tallinna linn kutsub noori ja põnevaid kultuuritegijaid üles prooviruumidest välja tulema ning ennast ja oma loomingut laiemalt tutvustama.

Lisainfo ja taotlemine Tallinna linna veebilehel www.tallinn.ee/kultuur/kultuurioo-vaikeprojektide-taotlusvoor.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.