"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Anett Kontaveit kirjutab oma tennisekarjäärist raamatu (0)
11. aprill 2024
Tennisist Anett Kontaveiti lugu saab raamatuks. Foto: Mats Õun (arhiiv)

Anett Kontaveidi ja kirjanik Eia Uuse sulest ilmub sügisel raamat, mis portreteerib Kontaveidi teekonda tennise tippu, isiklikke võitlusi ja lugusid, vahendas BNS.

Kontaveidi sõnul sündis otsus oma lugu jagada, et teisi noori tegijaid inspireerida ja rääkida ka selle töö varjupoolest, mis muidu inimesteni ei jõua. „Eia abiga saab see kirja ausalt ja paeluvalt,“ rääkis Kontaveit, kes lõpetas mullu profikarjääri, jõudes selle aja jooksul naiste maailma edetabelis teisele kohale ja pälvides kaheksal korral Eesti parima naistennisisti tiitli.

Kirjanik Eia Uus nentis, et protsess on siiani olnud huvitav. „Lugu koorub meie kohtumiste käigus aina sügavamate kihtideni ja ausalt öeldes näen juba unes ka Aneti mänge,“ rääkis Uus. „Minu roll selle raamatu juures on kõik Aneti põnevad lood tema mälupangast välja meelitada ja köitvalt kokku kombineerida. Tahaksin, et lugeja saaks kuulda hästi ehedat Aneti enda häält – tema mõtted ja kogemused tema enda sõnades.“

Raamatu annab novembris välja kirjastus Pilgrim. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.