"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäel toimus hariduslike erivajadustega laste muusikafestival „Vikerkaar“ (0)
11. aprill 2024
Kultuurikeskuses Lindakivi toimunud muusikafestival „Vikerkaar“ on mõeldud hariduslike erivajadustega lastele. Foto: Lasnamäe LOV

10. aprillil toimus kultuurikeskuses Lindakivi hariduslike erivajadustega laste muusikafestival „Vikerkaar“. Tänavu tähistab festival oma 10. sünnipäeva.

„Mul on hea meel, et Lasnamäel juba kümme aastat järjest toimub nii vajalik festival. See annab erivajadustega lastele võimaluse näidata oma oskusi ning esineda suurel laval. Ma tänan festivali eestvedajaid ning loodan, et nad jätkavad selle algatusega veel mitmeid aastaid ning linnaosavalitsus seda ka tulevikus toetab,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

10. aprillil kultuurikeskuses Lindakivi toimus muusikafestival „Vikerkaar“, mis on mõeldud hariduslike erivajadustega lastele. Festivalis võtsid osa lapsed erinevatest Tallinna linna õppeasutustest. Sellel aastal tähistab festival oma 10. sünnipäeva.

Festivalist võtsid osa lapsed üle Tallinna.
Pilt: Lasnamäe LOV

“Kümme aastat tagasi otsustasime algatada uue ettevõtmise – muusikafestivali “Vikerkaar”, kuhu kutsusime esinema lapsed Lasnamäe erirühmadest ja -klassidest. Aastatega on festivaliga liitunud õpetajad ja lapsed teistest Tallinna linnaosadest ja sellest on kujunenud juba ülelinnaline sündmus. Tänan tublisid esinejaid ja nende juhendajaid toreda kontserdi eest “ sõnas Lindakivi lasteaia direktor Tamara Krõssina.

Festivalist võtsid osa lapsed Lindakivi, Liikuri, Arbu, Linnamäe, Ülemiste, Mustakivi, Järveotsa ja Muhu lasteaiast ning lasteaiast Kajakas ja Kadaka põhikoolist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.