"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Haabersti noortekeskuses saab nautida Kreeka tantsu, muusikat ja toitu (0)
13. aprill 2024
Foto: Haabersti Noortekeskus / Pilt on illustratiivne

Kolmapäeval, 17aprillil korraldab Haabersti noortekeskus vabatahtliku Selini eestvedamisel Kreeka kultuuriõhtu. Üritus on tasuta ning toimub inglise keeles.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et märtsikuus toimunud Türgi kultuuriõhtu noortekeskuses oli väga edukas ning läks paljudele südamesse. „Kuna noortekeskuse vabatahtlik Selin İş Özsoy on mitmekultuuriline inimene, otsustati korraldada ka Kreeka kultuuriõhtu,“ ütles linnaosa vanem.

Haabersti noortekeskuse noorsootöötaja Kevin Poll lisas, et üritusel on noortel võimalus lähemalt tutvuda vabatahtliku Seliniga, avastada Kreeka põnevat kultuuri ja traditsioone ning õppida huvitavaid fakte riigi kohta.” Osalejad saavad nautida kreeka tantsu, muusikat ja toitu ning panna oma teadmised proovile Kahoot mängus,” selgitas noorsootöötaja ning kutsus kõiki huvilisi üritusele.

Tule ja saa osa Kreeka kultuurist, traditsioonidest ja köögist! Üritus algab kell 15 ja toimub inglise keeles. Haabersti noortekeskus asub Õismäe tee 24. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.