"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kuhu kaob kevad? Uus nädal toob miinuskraadid tagasi (0)
13. aprill 2024
Uueks nädalaks lubab ilmateade öösiti miinuskraade, mitmel pool sajab hoovihma, võib tulla ka lörtsi. Foto: Ilja Matusihis

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi toob uus nädal miinuskraadid tagasi, seda siiski vaid öösiti. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärast keskööd sadu ja pilved hõrenevad, kuid hommikul jõuab saartele uus vihmasadu. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib saartelt üle maa kirde suunas. Puhub lõunakaare tuul 3-9, keskpäeval saartelt alates tugevneb edelatuul 6-12, puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 6-11 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, võib sekka tulla ka lörtsi. Tuul pöördub edelast loodesse 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtu poole sadu ja pilved hõrenevad. Puhub loode- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 4-10 kraadi. 

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, õhtul pöördub põhjakaarde. Sooja on 3-9 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.