"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Kolmandal katsel: volikogu valis Jevgeni Ossinovski Tallinna linnapeaks (0)
14. aprill 2024
Tallinna linnavolikogu erakorraline istung. Linnapeaks valiti Jevgeni Ossinovski. Foto: Jelena Rudi

Tallinna linnavolikogus ainus kandidaat Jevgeni Ossinovski kahes esimeses voorus vajalikke hääli kokku ei saanud, kuid kolmandas voorus õnnestus tal vajalik häältearv kokku saada ning ta valiti Tallinna linnapeaks.

Vaata galeriid (6)

Otseülekande istungit saab jälgida

linnavolikogu kodulehelt.

Volinikud kogunesid pühapäeval kell 10 Vana-Viru tänav 12 maja kolmanda korruse istungite saalis.

Istungi päevakorras on Tallinna linnapea valimine, Tallinna linnavalitsuse liikmete arvu ja struktuuri kinnitamine, Tallinna linnavalitsuse liikmete kinnitamine ja vabastamine ning ühtlasi ka umbusalduse avaldamine linnavolikogu aseesimehele Marek Jürgensonile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid