"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SUUR GALERII. Rahvusvahelisel koertenäitusel Tallinnas osales üle 2000 koera (1)
14. aprill 2024
Koertenäitus pakkus põnevust ja emotsioone. Foto: Elin Hein

Sel nädalavahetusel ehk 13.-14. aprillil toimus Tallinnas EJL sisehallis rahvusvaheline koertenäitus “Tallinna Võitja 2024”, kus osales kokku üle 2000 neljajalgse.

Üritusel osales kokku 2064 koera, kes esindasid 257 erinevat tõugu, kokku üheksast erinevast riigist. Koerte hindamise eest vastutas rahvusvaheline kohtunikepaneel, kus ekspertidest koosnev žürii hindas iga koera parimaid omadusi ja vastavust tõustandardile. Näitusel jagati tiitlid Tallinna Võitja 2024, Tallinna Juuniorvõitja 2024 ja Tallinna Veteranvõitja 2024.

Vaata galeriid (91)

Enim esindatud tõugude hulka kuulusid labradori retriiverid (42), prantsuse buldogid (31), Shetlandi lambakoerad (29), kuldsed retriiverid (28) ja cavalier king charles spanjelid (26). Lisaks sai näha haruldasemaid tõuge, näiteks schilleri hagijat ja xoloitzcuintleid.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

TEREZA
10. mai 2024 17:03
Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.