"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna linnavolikogu valis linnapead. Vaata pilte valimistest (0)
14. aprill 2024
Tallinna uue linnapea valimine. Esiplaanil Jürgen Ligi sisenemas hääletuskabiini. Foto ja galerii: Jelena Rudi

Tallinna linnavolikogu kogunes täna kell 10 erakorralisele istungile, et valida Tallinnale uus linnapea. Pealinn.ee toimetaja teatel on paar hääletussedelit rikutud ning võetud on vaheaeg ja fraktsioonid arutavad olukorda.

Otseülekande istungit saab jälgida

linnavolikogu kodulehelt.

Kõigepealt on uuel koalitsioonil vaja uus linnapea paika saada.

Vaata galeriid (21)

Tallinna sotsiaaldemokraatide juhatus esitas laupäeva õhtul linnapeakandidaadiks Jevgeni Ossinovski, volikogu esimehe kandidaadiks esitab Reformierakond Sander Andla, vahendab BNS.

Uue linnapea valimisele lisaks plaanitakse linnavolikogu erakorralisel istungil kinnitada linnavalitsuse liikmete arv ja selle struktuur, sealjuures kinnitatakse ka uued linnavalitsuse liikmed. Abilinnapeadega on aega otsustada 25. aprillini. 

Linnavolinikud kogunesid pühapäeval kell 10 Vana-Viru 12 maja kolmanda korruse istungite saalis.

Istungi päevakorras on Tallinna linnapea valimine, Tallinna linnavalitsuse liikmete arvu ja struktuuri kinnitamine, Tallinna linnavalitsuse liikmete kinnitamine ja vabastamine ning ühtlasi ka umbusalduse avaldamine linnavolikogu aseesimehele Marek Jürgensonile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid